87130 Sussac, France / T +33 555 69 64 36 / E info@lessaules.com

 
Algemeen Voorzieningen Omgeving Tarieven & reservering Contact & route Foto's Gastenboek HOME
 

Beste Vrienden en Gasten van Les Saules!
Camping Les Saules is verkocht. Wij gaan met ‘pensioen’.

Met ingang van het nieuwe seizoen 2018 is Les Saules GEEN naturistenterrein meer. Wij zijn ervan overtuigd dat de nieuwe eigenaren, Michel van Maanen en Laura Vogel en hun beide kinderen, er met veel enthousiasme een geweldige camping van zullen maken waar de gasten zich heel erg thuis zullen voelen. Wij vragen jullie dan ook het ‘Petit Paradis’ Les Saules bij niet-naturistische vrienden en kennissen onder hun aandacht te brengen!!!

Rest ons alle vrienden en gasten die ons en Les Saules met een bezoek vereerd hebben te danken! Ook de vrijwilligers die ons zo geweldig meegeholpen hebben willen we niet vergeten! Het was een geweldige tijd.

Wellicht tot ziens op een nieuwe plek! Merci et au revoir, Hans en Gaby  

Voorheen een naturistencamping en dus gelegen in een waar paradijs in de Haut Vienne in Frankrijk. De camping is net overgenomen door de familie van Maanen-Vogel. Laura en Michel en hun twee kinderen willen dit paradijsje in ere houden, maar dan nu als een zogenaamde ‘kleedcamping’. Vanaf mei 2018 heten zij u van harte welkom op deze kleine familiecamping met 40 plaatsen voor tenten en caravans.
De camping werd voorheen op ZOOVER op 9,4 gewaardeerd en Laura en Michel willen deze score behouden of zelfs overtreffen…
Begin januari komt er een nieuwe website. Wilt u meer info of wilt u nu al reserveren, dan kan dat door een e-mail te sturen naar info@lessaules.com of naar resultancy@hotmail.com. 

Welkom bij Camping Les Saules
Open vanaf 29 april 2017! 
Kamperen in de natuur, zwemmen, wandelen op een unieke en idyllische plek...

Les Saules is een rustige, kleine naturistencamping op een idyllische plek 45 km ten zuidoosten van Limoges. Het is een oase van stilte en rust in het groene hart van Frankrijk, de Limousin.
Een oude boerderij, omgeven door hoge bomen, vormt het centrale punt met een gezellige bar, een ontmoetingsruimte met open haard, en een terras (waar u gebruik kunt maken van wifi). Het terrein van 4 ha is veilig, overzichtelijk en ruim opgezet.
 

Bar Pannenkoekenbakken aan de lange tafel

caravan: € 425,-/€ 475,- per week
huurtent: € 395,-/€ 445,- per week
Voor het huren van een tent of caravan
klik hier

Er zijn 36 ruime, vlakke plaatsen met zon en schaduw voor tenten, caravans en campers (maximaal 6m), waarvan 33 met stroom (6A). U kunt kiezen uit plekken dichtbij de voorzieningen, als u bijvoorbeeld kleine kinderen hebt. Maar u kunt ook een rustige plaats wat verder weg kiezen. Aan de bovenkant van het terrein zijn drie plaatsen met een schitterend uitzicht (de enige zonder stroom). Zie ook de plattegrond.
Omwille van veiligheid en rust staan auto's geparkeerd op de parkeerplaats.
Enkele kampeerplaatsen zijn geschikt voor gasten met bewegingsbeperkingen. Hierop mag ook de auto staan.

Van 14 juli t/m 15 augustus kun je op Les Saules
Fotografeer-clinics
volgen onder deskundige leiding van een beroepsfotograaf.
Neem je fototoestel mee!

Tevens geeft Maria in diezelfde periode vakkundigemassages!


Grote wei Kampeerplek met caravan Kampeerplek met tent

Lastminute Lustrumaanbieding: safaritent of Bedoeïenentent

bij 1 week 10% korting, bij 2 weken 20% korting op huurprijs
Steiger Kampeerplek met tent Kampeerplek met tent

Lustrumaanbieding
voor NFN- leden
in mei, juni
en september

arrangement:
staanplaats en 2 pers.,
inclusief electra
€ 15,- p/n voor NFN-leden

 

Aanbieding hoogseizoen:
Bij een verblijf van 14 dagen of langer:
10% korting
op het dagtarief voor staanplaats/huurtent + personen (excl. electra)

Jong en oud kunnen er heerlijk zwemmen: op het terrein ligt een door bronwater gevoed zwemmeer (ca 2000 m2) met zandstrand.

Les Saules is een heel natuurlijk terrein met veel bloemen en dieren, zoals vroedmeesterpadden, salamanders, smaragdhagedissen, kolibrievlinders en ijsvogels. 's Nachts kunt u genieten van de adembenemende sterrenhemel en hoort u de uilen roepen.

Elke ochtend is er op het terrein vers brood verkrijgbaar. Voor wie zonder stroom kampeert, kan dagelijks per plek twee koelelementen tegen kleine vergoeding lenen. In de bar verkopen we koffie, thee, koele dranken en ijs.
Twee keer per week serveren wij een heerlijk diner aan de lange tafel voor de boerderij: donderdag een Aziatisch en zaterdag een Europees menu. Twee keer per week is er een menu om af te halen of om te nuttigen op het terras: dinsdag een dagmenu en zondag frites en groententaart (quiche).

Op weg naar het sanitair Speeltuin  

 

Open
29 april -16 september
receptie open van 09.00h-21.00h
In het hoogseizoen is reserveren aanbevolen.

Voor de liefhebbers onder groot en klein organiseren we diverse activiteiten, zoals een bezoek aan de dieren op boerderij van de buren, een pannenkoekenfestijn, knutselen, kinderdisco, open podium (Saulistenavond), muziek- en filmavonden, een wandeling langs de mooiste plekjes in de directe omgeving, en een nachtwandeling bij volle maan. Minstens één keer per week maken we een kampvuur. In de ruimte naast de bar maken we regelmatig de open haard aan. U beslist zelf of u wel of niet aan de activiteiten deelneemt, want uw vrijheid en blijheid zijn voor ons het belangrijkst.

De Coe(n)tjes verheugen zich erop
u op Les Saules
te mogen ontvangen!

Vragen? Stuur uw vraag naar: info@lessaules.com. Wij antwoorden zo spoedig mogelijk.