87130 Sussac, France / T +33 555 69 64 36 / E info@lessaules.com

 
Algemeen Voorzieningen Omgeving Tarieven & reservering Contact & route Foto's Gastenboek HOME
  Voorzieningen
Sanitairgebouw
Sanitair: in 2011 is de verbouwing en uitbreiding van het sanitairgebouw voltooid.
De doucheruimte is vergroot en van de allernieuwste douchesets voorzien. Totaal zijn er 5 douches, waarvan 1 voor gehandicapten. Warm water is gratis.
Aan de achterkant van het gebouw is een nieuwe toiletafdeling gebouwd met 3 moderne wandclosetten, een kinder-wc, een Franse wc, 2 urinoirs, een invalidentoilet met wastafel, en een aankleedtafel voor baby's.
Op de wc’s hangt toiletpapier. Wij besteden de uiterste zorg aan het sanitair, zodat het altijd schoon is. Chemische toiletten kunt u omwille van de goede werking van het septic systeem uitsluitend legen, indien u een biologische toiletvloeistof gebruikt (bijv. Aqua KEM Green).
Verder zijn er vier wastafels voor volwassenen en een lage voor kinderen, afwasbakken voor de vaat, een bak voor de handwas, een wasmachine en een droger.
WastafelsEen wastafel voor volwassenen en een voor kinderenDouchesToiletruimte

ToiletruimteToilet voor gehandicaptenKinder-wcBadje voor baby's

Speciaal voor kinderen: In het meertje is een ondiep deel afgezet, waarin de kleintjes veilig kunnen spelen.
In de bar hebben we een groot aantal kinderboeken en stripboeken, die u gratis kunt lenen. Er is een leuke speelkamer vol speelgoed, een speelkasteel, een speeltuintje met een speelhuisje, schommels, een zandbak, een glijbaan, een wip, een trampoline, een klimwand en een hut.

Strand en ondiepe deel van het meerSpeelkamerSpeelkasteelTrampoline
SpeeltuinGlijbaan VolleyJeu de boulesTafeltenniswedstrijd
 
Verhuur: twee compleet ingerichte huurtenten en een compleet ingerichte 4-persoons caravan met grote voortent. u hoeft alleen kussens, slaapzakken, linnengoed en handdoeken mee te nemen.

Sport: er zijn een tafeltennistafel, een tafelvoetbalspel, een volleybalveld, een badmintonveld en een pétanque-baan. Op ongeveer 2,5 km van de camping kunt u gratis tennissen op de tennisbaan van de gemeente.

Massages: tijdens het hoogseizoen worden regelmatig professionele massages tegen betaling aangeboden.

Huisdieren: vriendelijke en rustige honden zijn welkom, mits aangelijnd.

Vragen? Stuur uw vraag naar: info@lessaules.com. Wij antwoorden zo spoedig mogelijk.